SISTEME COMPLETE PENTRU ILUMINAT TEHNIC, ARHITECTURAL SI DECORATIV

 

Infiintata in anul 2005, Electro Stil Vision a devenit in scurt timp un jucator important in contextul pietii de iluminat din Romania.    Infiintata in anul 2005, Electro Stil Vision a devenit in scurt timp un jucator important in contextul pietii de iluminat din Romania.

Orientarea catre designul personalizat in detaliu pentru fiecare proiect dar si capacitatea de a furniza elemente standard in foarte scurt timp au condus la definirea companiei ca un partener capabil sa sustina proiecte avangardiste dar cu o balanta foarte bine controlata a costurilor.

Portofoliul nostru include atat cladiri de birouri precum si hoteluri, spitale, centre comerciale, magazine individuale, showroom-uri auto, centre educationale, spatii industriale, mergand pana la nivelul resedintelor private. De asemenea putem asigura si mentenanta proiectelor realizate sau a lanturilor de magazine cu suprafete de pana la 3500 mp.

Serviciile de proiectare oferite includ detalierea  luminotehnica a spatiilor propuse spre amenajare precum si consultanta tehnica dedicata. Asiguram executie si montaj instalatii electrice, sanitare, HVAC si PSI la orice nivel.        Din anul 2015 ne-am lansat pe piata firmelor de igienizare cu un department energic si entuziast. Prin partenerii nostri mai putem asigura lucrari de amenajare interioara cu o calitate a finisajelor deosebita.

Alegerea VisionR ca brand comercial reprezinta in totalitate orientarea companiei, respectiv dorinta de a oferi solutii complete in domeniul iluminatului, incepand cu faza de concept, trecand prin identificarea solutiilor tehnice optime si ulterior punerea acestora in opera.      Mai jos se regasesc cateva dintre referintele noastre:

⦁ Shoroom-uri auto :  Honda (Targoviste, Timisoara), Mitsubishi (Timisoara), BMW (Timisoara, Iasi, Pitesti)
⦁ Spatii industrial : Reteaua nationala ADM Farm
⦁ Spitale : Maternitatea Cantacuzino Pitesti, Ortoclinic (Bucuresti), MatCord Buzau
⦁  Hoteluri : Ramada (Pitesti, partial), Orizont (Predeal), Montana (Sinaia), Caro (Bucuresti)
⦁ Centre educationale : Academia de Studii Economice (Bucuresti), Gradinita Moxa (Bucuresti), Teatrul Evreiesc de Stat.
⦁ Cladiri birouri : Green Gate , TUV Romania , Helinick, Mega Image Birouri, Wipro.
⦁ Spatii comerciale : London Taylor, Cavaliere, Optinova.

In speranta unei bune colaborari,
Echipa VisionR

Updating…
  • No products in the cart.